Zanger/presentator Gordon werd deze week uitgebreid geïnterviewd in Shownieuws, over zijn carrière én zijn jarenlange verslaving aan drank en cocaïne. Gordon kreeg veel positieve reacties van zijn fans, maar sommige critici haalden ook flink naar hem uit! Op Instagram sloeg Gordon zojuist terug.

In het interview met Shownieuws, ter ere van een jaar zonder drank en drugs, biechtte Gordon op dat hij in de zwaarste periode van zijn verslaving wel 25 vodka-cola lights op een avondje achterovertikte, met zo’n drie à vier gram cocaïne erbij. Na zijn aangekondigde ‘afkickcampagne’ ging het lang goed, maar de zanger kreeg tijdens de coronacrisis even een flinke terugval. Zo’n vier dagen lang snoof en dronk hij weer van alles, tot hij zich herpakte. Gordon moest zijn horecatenten sluiten en zag zijn nieuwe talkshow met Patty Brard ook in rook opgaan (hoewel de show op een later moment waarschijnlijk alsnog komt).

Fans wensten Gordon vervolgens heel veel succes, maar (o.a.) AD-columniste Angela de Jong moest er niets van weten. “Niemand die hardop durfde te zeggen dat Gordon helemaal geen jaar clean is, want dat zou het feestje verpesten.”

Article continues after the ad

Op Instagram noemt Gordon de commentaren op zijn interview “harteloos en meedogenloos”. De zanger is naar eigen zeggen “sterker dan dat”, en heeft daarnaast wel wat anders aan zijn hoofd: het overlijden van een goede vriend.

 

Vanuit dat perspectief denkt Gordon “doe maar eens wat ik heb gedaan”, en lacht hij zijn critici uit.

 

Gordon is back!

Recent kwam Gordon nog in het nieuws nadat hij een paar dagen lang doodziek was na het plaatsen van een maagballon. Op professioneel vlak horen we binnenkort óók weer wat van hem: hij is te zien in de muzikale talentenjacht Hit The Road.