Choquerend tv-optreden van Britse chefkok

Het maken van een heerlijke smoothie veranderde in een bloedbad wanneer celebrity chefkok Gordon Ramsay het latenight-programma The Nightly Show zijn hand per ongeluk in de blender steekt.

Smoothie

Tijdens zijn presentatiedebuut kreeg Ramsay het voor elkaar om binnen een half uur 24 keer te vloeken. Daarnaast zorgde hij voor een onvergetelijk moment. Aangezien zijn gast, de Britse comedian Frank Skinner, jarig was, wilde Ramsay hem verwennen met een overheerlijke smoothie. Maar de studiokeuken voldeed niet aan de diva’s verwachtingen.

Bloedbad

Klagend over een ontbrekend mes en handdoeken verliest de kok al snel zijn geduld als de blender ook niet naar behoren werkt. Wanneer hij z’n hand in het apparaat steekt gaat het helemaal mis. De nietsvermoedende Frank Skinner en het publiek gillen het uit als het bloed uit de blender gutst en Ramsay vloekend op de grond valt.

Grap

Gelukkig was alleen maar een grap en haalt iedereen opgelucht adem. "Got you! And got you as well!" roept Ramsay triomfantelijk. Wel raadt hij het publiek aan deze practical joke niet thuis uit te proberen. "First of all, obviously, do not ever put your hand in a blender!” 

The Nightly Show

Ook maakte John Legend liedjes van Gordon Ramsay's scheldpartijen en liet de chefkok bezoekers in Madame Tussauds zich dood schrikken. Met deze grappen hopen de producers van The Nightly Show de betreurenswaardige kijkcijfers van het programma wat op te krikken.

Coldplay heeft de trailer vrijgegeven voor de documentaire A Head Full Of Dreams, die op woensdag 14 november eenmalig in de bioscopen te zien is. Op zich is het niet zo boeiend als een band weer eens een docu uitbrengt, maar het bijzondere aan deze film is dat de regisseur de jongens ook echt vanaf het prille begin heeft gevolgd. En dat levert best wel hilarische oude beelden op!
 

 

Bleke slungel

Zo zien we beelden van eind jaren negentig met Chris Martin als een puisterig beugelbekkie dat bij wijze van grap roept dat Coldplay een ongelofelijk grote band gaat worden. Niet alleen zou deze slungelige aspirant-muzikant later ontzettend gelijk krijgen, ook is de Britse band groter geworden dan Chris in zijn wildste dromen gedacht had. En deze bleke grapjas kon toen ook nog niet vermoeden dat hij ooit nog eens een paar jaar getrouwd zou zijn met Gwyneth Paltrow. 

Toevallig begin

A Head Full Of Dreams is geregisseerd door Mat Whitecross, die eerder ook onder de goed ontvangen muziekdocu Oasis: Supersonic maakte, over dat bandje van de immer bekvechtende broertjes Liam en en Noel Gallagher. Toevallig zat Mat met de jongens van Coldplay op school, en begon hij ze toen al te volgen met een camera. Daar is hij de afgelopen twintig jaar steeds mee verder gegaan, zodat de film nu een mooi totaalplaatje geeft van de carrière van de band.

Het Hollywood-debuut van Penoza-regisseur Diederik van Rooijen

Vanuit het niets is hier ineens de trailer voor The Possession of Hannah Grace die je de stuipen op het lijf komt jagen. Vorige week riepen we nog dat horrorfilms echt moeten kappen met jump scares, maar na het zien van deze trailer die er stampvol mee zit moeten we daar misschien toch op terugkomen. Of misschien zeggen we dat wel omdat we gewoon trots zijn dat deze Hollywood-horror geregisseerd is door Penoza-regisseur Diederik van Rooijen.

Wie zegt dan ook ja tegen zo’n eng baantje?

De hoofdrol in The Possession of Hannah Grace is voor Shay Mitchell, die we kennen als Emily uit Pretty Little Liars. Haar personage Megan neemt het ongelukkige besluit om ja te zeggen tegen een baantje als nachtwaker in een mortuarium. Dat is vragen om problemen, zoals we weten uit onder meer de horrorfilm Nattevagten en de remake Nightwatch.

Herkansing na mislukt exorcisme

Als het lijk van ene Hannah Grace in het mortuarium wordt binnengebracht, wordt erbij verteld dat dit meisje overleed toen haar familie probeerde een geest uit te drijven die bezit van haar had genomen. De trailer legt vervolgens uit dat als zo'n ritueel niet wordt afgemaakt, een geest dan gewoon een nieuw lichaam zoekt. En aangezien Megan nou net de enige levende in het depot is, heeft de geest het op haar gemunt.

Benieuwd om te zien of Diederik van Rooijen inderdaad Nederlands Hollywood-hoop in bange dagen wordt? Dan kun je The Possession of Hannah Grace vanaf 29 november in de bioscopen zien. Als je durft.