Gordon, coronavirus,

Hoera! Gordon is inmiddels alweer 10 maanden afgekickt van alcohol en drugs. Omdat hij geregeld updates over zijn herstel geeft, dient de zanger natuurlijk ook als voorbeeld voor anderen die met verslavingsproblematiek worstelen. En dat is niet altijd even gemakkelijk!

Gordon is veel met zijn gezondheid bezig

Ondanks dat Gordon dus helemaal clean is, is hij nog wel veel bezig met zijn gezondheid. In een interview met De Telegraaf vertelt hij over zijn ervaringen tijdens de coronacrisis. Omdat Gordon suikerpatiënt is, maakt hij zich soms zorgen… Die hij echter wel goed kan relativeren: "Van in angst leven is nog nooit iemand gelukkig geworden. Ik ben altijd een vechter geweest. Als ik zo aan mijn einde moet komen dan heeft het zo moeten zijn.”

Gordon wil sterk blijven in voorbeeldfunctie

Sowieso blijkt uit het interview duidelijk dat Gordon het belangrijk vindt om positief te blijven! Zeker voor de mensen die in hem een voorbeeld zien. “Ik moet sterk blijven voor de mensen voor wie ik een voorbeeld ben geweest de afgelopen tien maanden. Dat geeft ook best een druk, het publieke oog. Ik mag niet verzwakken," aldus Gordon. Desalniettemin weet de zanger ook nu weer te relativeren. Hij probeert op moeilijke momenten namelijk zijn zegeningen te tellen: "Ik heb een huis met een gym en een zwembad - dat ik godzijdank nog niet verkocht had - en lieve mensen om me heen. Mijn motto is: Kijk vooral naar wat je wel hebt.”

Article continues after the ad

Hoe is het met Gordon tijdens de lockdown?

We zochten voor je uit hoe het Gordon vergaat tijdens de lockdown. Daarbij werd ook duidelijk dat de zanger zich zorgen maakt over de financiële gevolgen van de coronacrisis. Ook was er nieuws over de talkshow die Gordon samen met Patty Brard wil presenteren. En ten slotte herinneren we je nog even aan die keiharde aanvaring met stiefzuster Gerard Joling