SBS6-ster Gordon Heuckeroth krijgt de lachers op zijn hand met een nieuw instagram-filmpje waarin hij zijn nieuwe 'zaak' in Thailand showt. 

Article continues after the ad

"Ik heb voor The Burger Room en Blushing (zijn Nederlandse zaken, red.) een nieuw winkeltje geopend hier in Thailand", zo begint hij zijn filmpje. "Echt leuk. Ik heb 'm alleen wel anders genoemd..." Terwijl Gordon langs zijn nieuwe 'aanwinst' loopt, zien we de naam van het winkeltje: 'Pik Lik'. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn nieuwe zaak in Thailand! Rijen dick voor de deur! #gebbetje #lievereenlolly #altijdblijvenlachen #herstel #gieren

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


Reacties

De recent afgekickte presentator (hij is al een tijde cokevrij) krijgt erg veel reacties van zijn volgers. Die komen haast niet meer bij van Gordons nieuwste grap. Ex-pornoster Bobbi Eden kan de piemelgrap ook wel waarderen en post een aantal schaterlach-emoji's. 


Gordon en Patty Brard

Waarom Gordon momenteel in Thailand vertoeft? Dat heeft - zo lijkt het - alles te maken met het nieuwe SBS6-reisprogramma dat hij samen met Patty Brard maakt. Hierin gaan de twee 'op zoek naar de eeuwige jeugd'. "Het is hilarisch", verklapte Patty eerder al aan De Telegraaf. "Wij zijn samen heel grappig. Ik weet niet of het bloedbonje wordt of gezelligheid, maar het wordt in elk geval wel tv. Goudeerlijke tv." 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op stap met die leuke @pattybrard #bothnew #recovery #divasintheskye #klm100

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just another day at the office! #newshow #newus #newborn #newitallthetime #sbs6 #recovery #greatlife

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


Naast het reisprogramma met Patty krijgt Gordon ook een Dr. Phil-achtige talkshow. Lees hier meer over dat nieuwe programma.