Fotograaf
Brunopress
Gordon denkt nog altijd aan kinderen

Gordon heeft een paar ontzettend nare maanden achter de rug. Hij werd overvallen in zijn eigen huis én liep een coronabesmetting op. Om zijn leven weer terug op de rails te krijgen denkt de zanger/presentator aan een bijzonder hulpmiddel: een kind!

In de Youtube-serie Open Kaart, met Robbert Rodenburg, zegt Gordon steeds serieuzer bezig te zijn met kinderen. Een paar jaar geleden vond Gordon een draagmoeder, maar hij besloot op het laatste moment toch niet door te zetten. “Omdat ik eigenlijk vond dat mijn leven daar niet geschikt voor was.”

Nu Gordon is afgekickt, is het balletje toch weer aan het rollen: deels door zijn werk aan het programma 100 Jaar Jong. “Nu is het een heel ander verhaal. Het feit dat ik straks deze aarde ga verlaten en niets achterlaat, vind ik wel echt een hele harde gedachte. Mocht het zo zijn dat ik vader mag worden, dan zou ik dat heel leuk vinden. Ik sluit het niet uit!”

Article continues after the ad

Kind kan Gordon redden?

Sterker nog: de presentator denk dat de zorg voor een kind goed voor hem zou zijn. “Heel eerlijk gezegd zou het wel eens mijn redding kunnen zijn. Omdat je dan bewust wordt van het feit dat je onvoorwaardelijke liefde bij je kind ligt, en niet in het hebben van een relatie met iemand anders.”

Gordon stond erom bekend dat hij lange tijd nogal zoekende was; een kind is wel een héél drastisch middel om het rustiger aan te gaan doen. Toch blijft Gordon er optimistisch over. “Als ik ouders van kinderen spreek, dan zeggen ze dat een kind het mooiste op de wereld is. Mocht het zo zijn, dan is het méér dan welkom.” Tot het zover is kan Gordon nog ongegeneerd over straat rollen met Angela de Jong!