Gordon zit vast in Zuid-Afrika

André Hazes' verloofde Monique Westenberg gooit hoge ogen met haar nieuwe Insta-post. Haar volgers vinden dat ze er tiptop uitziet, maar Gordon viel... iets anders op!

Article continues after the ad

Monique hees zich in een outfit van modeondernemer Janice en dat moet dan, inclusief shout-out naar zijn bedrijf, natúúrlijk op Insta. "Dress like you’re going somewhere", schreef de toekomstige Hazes erbij.

Gordon onder de indruk

Een goede zet van Monique, zo blijkt. Het Insta-kanon kreeg in rap tempo honderden enthousiaste reacties van haar volgers, inclusief schoonzusje Roxeanne Hazes. Die zijn allemaal enorm onder de indruk van deze look. Gordon hoort daar ook bij. En hij wil graag nog iets anders benoemen. "Wat een mooie voorgevel", grapt hij, aangevuld met twee lachemoji's en een hartje.


Gordon en Monique in 2021

De beide BN'ers zijn het jaar overigens lekker begonnen. Zo staat er voor Monique en haar volkszanger uiteraard een bruiloft op de planning die, hopelijk voor hen, nog ergens dit jaar kan plaatsvinden. Daarnaast ging Monique ook een nieuwe uitdaging aan: ze is inmiddels columnist voor een bekend blad. Ook Gordon begint 2021 lekker na een jaar vol bizarre downs, waaronder een corona-besmetting, sluiting van zijn horecazaken en een gewelddadige overval. Zijn goede voornemens? "Elke ochtend fitness en s’avonds zwemmen! Toch absurd dat je alles in huis hebt en dan lui volgevreten op de bank gaat liggen? Klaar mee!"