Onze eigen Gordon deed mee aan de Vlaamse versie van De Slimste Mens, maar werd er al na de eerste aflevering uitgegooid.

Article continues after the ad

De Slimste Mens

”Gordon wist amper hoe De Slimste Mens in elkaar stak, laat staan dat hij ambitie had om een avondje Slimste Mens te wezen”, zo schreef Het Laatste Nieuws over onze landgenoot, die zich aan het begin van het spel - dat in Vlaanderen De Slimste Mens Ter Wereld - inderdaad niet erg ambitieus toonde.

Grappen

”Waar ben ik eigenlijk in terechtgekomen? Kom maar op met dat kutspel”, aldus Gordon aan het begin van de spelshow tegen presentator Erik van Looy. Het RTL-gezicht had, zoals gewoonlijk, de lachers op zijn hand. Ook tegen Philippe Geubels kon hij het niet laten om een paar flauwe grappen te maken. Je kunt de aflevering met Gordon hier terugkijken. 

Nog meer Nederlanders

Met de woorden ”Je bent een fantastisch personage” nam Van Looy afscheid van Gordon. Heuckeroth is overigens niet de enige Nederlander die het opneemt tegen de Belgen. Ook Josje Huisman en Jan Jaap van der Wal testen hun kennis in de studio van onze zuiderburen.