Gordon Heuckeroth

Gordon laat op Instagram weten dat hij unieke beelden van de afkickkliniek waar hij heeft gezeten voor ons heeft. Die worden morgenavond uitgezonden in een interview met Shownieuws.

Gordon overwon drank- en drugsproblemen

Gordon geeft morgenavond eenmalig een interview over zijn afgelopen jaar. Dat betekent ongetwijfeld aandacht voor: de maagballon waar hij doodziek van werd, de talkshow met Patty Brard die gecanceld werd en het gevreesde faillissement door de coronacrisis. Bovenal staat het interview - dat wordt afgenomen door Dyantha Brooks - echter in het teken van Gordons tijd in de afkickkliniek, waar de zanger zijn problemen met drank en drugs overwon!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgenavond geef ik een eenmalig en exclusief interview over het afgelopen jaar. In de late shownieuws uitzending een hele special met unieke beelden vanuit de kliniek waar ik heb gezeten. Ik geef dit aan Dyantha Brooks een nieuw talent die mij nog niet kende en waar ik een groot talent in zie! Morgen is het ook een jaar geleden dat ik besloot te stoppen met drugs en alcohol en vertel ik hoe dit voor mij is geweest. Ook nu weer om andere te motiveren en inspireren. Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen. Maar toch zal ik het leven blijven vieren op een beter moment en als voorbeeld voor iedereen die er soms doorheen zit dat je gewoon door moet gaan ook al ben je gevallen, opstaan vanuit je innerlijke kracht en weten dat het beter wordt! Elke dag is er een, carpe diem!! #eenjaar #morgenavond #trots #inherstel #dyanthabrooks #sbs6 #shownieuwssbs6 #inspiratie #verjaardag #52#remyonline

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Gordon is morgen een jaar clean!

De Shownieuws-special die morgenavond wordt uitgezonden bevat bijvoorbeeld unieke beelden vanuit de afkickkliniek waar Gordon heeft gezeten. De uitzending vindt trouwens plaats op een toepasselijke datum: Gordon is morgen namelijk een jaar clean! Helaas was het dit jaar dus niet alleen rozengeur en maneschijn voor de zanger. Hij viert zijn verjaardag zodoende ook niet: “Er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen.” Gordon eindigt echter wel positief: “Maar toch zal ik het leven blijven vieren op een beter moment en als voorbeeld voor iedereen die er soms doorheen zit."

Article continues after the ad

De late editie van Shownieuws is dagelijks rond de klok van 23:00 uur te zien op SBS6.