Gordon

Het gedoe over Gordons hondje Toto wordt de zanger even te veel. Nadat Gerard Joling olie op het vuur gooide slaat Gordon terug!

Gordon heeft een statement op Instagram geplaatst, waarin hij fel uithaalt naar zijn critici. “Ik vraag mij werkelijk af waar iedereen mee bezig is? De wereld staat in brand en het gaat over mijn hond?”

Gedoe over Gordons hondje Toto

Gordons ‘frenemy’ Gerard Joling vertelde deze week dat Gordon al eerder vier honden had, en dat de kans bestaat dat hij de viervoeter binnenkort alweer zat is. “Ik heb veertien jaar lang een labrador gehad, twee Engelse bulldogs en een chihuahua. Na mijn afkickperiode en de gewelddadige overval van vorig jaar heb ik op aanraden van mijn therapeut een hondje genomen. De beste beslissing ooit!”

Article continues after the ad

Omdat Gordon nogal fel reageerde op de kritiek van Joling, meldde hij dat “hij had gehoord dat Gordon weer drugs gebruikte”. “Ik ben in herstel, en zal dit mijn hele leven blijven. Ik ben dit jaar heerlijk clean begonnen; ik zou eerst mijn eigen drankprobleem eens benoemen voor je kwetsende uitspraken doet richting iemand die er openlijk voor uitkomt.”

Het recht zal zegevieren

Daarnaast meldt Gordon dat hij zijn advocaat aan het werk heeft gezet, “om de smadelijke, lasterlijke uitspraken uitlatingen te laten stoppen.” Pittig!

Gordon kan alle negatieve energie momenteel even niet gebruiken. Liever geniet hij van zijn tijd met Toto, én zijn nieuwe muzieklabel.