Gordon Heuckeroth in Hit the Road op SBS6

Het aantal talentenjachten op de Nederlandse televisie is inmiddels niet meer op zes handen te tellen. Toch denkt SBS6 nog wat aan het overvolle aanbod te kunnen toevoegen. Onlangs maakte de zender bekend dat er wordt gewerkt aan Hit the Road, een nieuwe muzikale talentenjacht die zich laat omschrijven als een kruising tussen The Voice of Holland en Carpool Karaoke. Hit the Road zal dit najaar in première gaan. En op Instagram verscheen alvast een eerste voorproefje.
 


Nick & Simon

In Hit the Road komen de kandidaten niet naar de studio, maar worden ze door de juryleden opgepikt met de auto. Tijdens het tripje moeten de deelnemers bewijzen dat ze genoeg muzikaal talent hebben. Chauffeurs als (een opvallend afgeslankte) Gordon, Nick & Simon, Roel van Velzen en Edsilia Rombley zullen onderweg bepalen wie goed genoeg is om door te rijden naar de grote finale. Er staat dan ook wat op het spel: de winnaar van Hit the Road gaat naar huis met de bolide waarin hij of zij auditie heeft gedaan!

Zing jij ook altijd uit volle borst mee in de auto? Geef je dan nu op voor Hit the Road via de website van het programma!

Article continues after the ad