Gordon

Zanger/presentator Gordon zit lekker met zijn vriend en hondje in Dubai, maar de Nederlanders blijven hem achtervolgen! Op Instagram haalt Gordon uit naar volgers die willen weten waarom hij uitgerekend in Dubai is gaan wonen.

Op Instagram deelt Gordon de laatste dagen veel foto’s van zijn nieuwe huis. Romantische kiekjes met zijn vriend Jeffrey, wandelingen langs het strand met Toto, gezellige etentjes: niets staat het geluk van Gordon in de weg.

 

Article continues after the ad

 

Niets, behalve de reacties van zijn Nederlandse Instagram-volgers! Sommigen vragen zich af waarom hij als homo uitgerekend in Dubai gaat wonen, waar homoseksualiteit illegaal is. Daar had Gordon nét even geen zin in. Vanaf zijn roze Dubai-wolk beet hij haar toe: “Ik begrijp niet waar jij je druk om maakt. Ga lekker koken.”

Gordons volgers reageren nogal geprikkeld op de reactie. Veel medestanders vinden dat Gordon lekker moet doen waar hij zich goed bij voelt, terwijl anderen stiekem tóch wel benieuwd zijn naar het antwoord van de zanger/presentator.

Gordon zoekt rust in Dubai

De vraag werd in alle showrubrieken een paar keer gesteld maar Gordon is er tot nu toe nog niet op ingegaan. Wél weten we dat hij in de woestijnstad de rust wil opzoeken die hij in Nederland niet krijgt. Volgens Gordon kan hij in Nederland niets doen “zonder dat mijn privéleven op straat komt te liggen.” Dankzij het internet is daar tegenwoordig geen roddelpers meer voor nodig!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Ondanks zijn Arabische idylle heeft hij op Instagram dus nog steeds last van ‘Hollandse betweterigheid’. Terecht? Of moet de zanger/presentator het allemaal lekker zelf weten?