Volgende week wordt Gordon in aan het spit geregen door collega-BN’ers op Comedy Central. De zanger hoopt dat velen hem zullen volgen!

Article continues after the ad

Goedlachs

Het zal je niet ontgaan zijn: Comedy Central pakt groots uit met The Roast of Gordon. De goedlachse zanger is dan ook de eerste die bekende Nederlander die op de comedyzender wordt geroast. Als het aan Gordon ligt, is hij in ieder geval niet de laatste: "Ik hoop dat ik straks anderen kan overhalen om mee te doen", zei hij vandaag voor aanvang van de opnames in RTL Boulevard.

Zenuwen

Nu de datum van de roast steeds dichterbij komt, begint Gordon hem stiekem toch wel een beetje te knijpen: "Gek genoeg kreeg ik pas vanmiddag de eerste zenuwen. Maar ik ben er klaar voor. Als je uitdeelt moet je ook kunnen incasseren." Onder meer Erland Galjaard, Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Bobbi Eden, Erik de Zwart en Peter Pannekoek zullen Gordon verbaal aan het spit rijgen. Cabaretier en presentator Jörgen Raymann zal als roastmaster de avond in goede banen proberen te leiden.

The Roast of Gordon is dinsdag 20 december te zien op Comedy Central.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!