Gordon, Toto

Gordon is door de komst van zijn enorm schattige pup Toto helemaal in de wolken en dat geluk gunt de presentator iedereen. Vandaar dat hij nu een leuke actie heeft bedacht! 

Article continues after the ad

In een video op zijn social media vertelt hij over zijn plan om mensen te verrassen met een videotelefoontje of fysiek bezoekje met zijn überschattige hondje Toto"Wij zaten te denken: er zijn zoveel mensen die vrolijk worden van al die filmpjes met Toto. En ik krijg heel veel verzoekjes van mensen of ik niet met ze een keer kan bellen en Toto kan laten zien", vertelt de presentator. 

'Geen reet te doen' 

Gordon is al een paar keer op zo'n verzoek ingegaan en dat bracht aan beide kanten zoveel positiviteit dat hij het vaker wil doen. "Ik dacht bij mezelf: waarom gaan we in deze tijd met al die ellende die nu op televisie te zien is niet wat positiviteit verspreiden? Je kan mensen opgeven bij mij, die misschien heel erg ziek zijn of eenzaam zijn, die ik dan ga bellen want ik heb toch geen reet te doen overdag."

Toto Los

Een bezoekje is met de coronaregels wel lastig, zo weet Gordon ook. "Maar ik ga wel mijn best doen. Dan kan je ervoor kiezen of ik dat wel of niet ga filmen. En dan ga ik het eventueel uitzenden op Toto’s kanaal. En dan noem ik het ‘Toto los met Gordon’. Hoe leuk is dat?" Klinkt dit plan nu als muziek in jouw oren? Beluister hieronder dan de gehele video.


Klaar met de rellen

De presentator hoopt hiermee echt een tegengeluid te laten horen ten opzichte van alle rellen van de afgelopen dagen. "Ik heb die beelden gezien gisteren en dan denk ik: wat een tuig! Onwaarschijnlijk, ongeregeld zooitje. Die mensen die zich allemaal druk maken en niet aan de regels houden die zijn in mijn ogen de maatschappij aan het ontwrichten", zo vertelt hij inclusief een afsluitende boodschap: "Ga wat nuttigs doen met je leven! Ga mensen helpen! Ga oudere mensen bellen! Alles behalve de ellende die je nu op het Journaal te zien krijgt."