Gordon, Story, woest

Zanger en 100 Jaar Jong-presentator Gordon liet eerder al weten dat het zomaar zou kunnen dat hij gaat daten met een vrouw. Nou, hij voegt volgende week al daad bij het woord!

Article continues after the ad

Gordon vertelt in een interview met NieuwNieuws dat hij volgende week een afspraakje heeft met een dame. "Ik val op brunettes, niet te oud, en ze mag kinderen hebben, maar eigenlijk moeten we dat zelf doen. Ik ben een hele leuke papa!" De verslaggeefster hieronder kwam trouwens niet door de Gordon-keuring. Ze is te jong. "Jij bent leuk voor een avond, maar...", lacht hij.

Overval en coronavirus

Dat Gordon een rotperiode achter de rug heeft, is nog een understatement. Zijn horecazaken zitten vanwege verscherpte coronamaatregelen op slot, hij werd het slachtoffer van een traumatische overval en mishandeling én raakte besmet met het coronavirus. Gelukkig is Goor nu weer aan de betere hand, alleen heeft de overval nog altijd zijn weerslag.

Niet alleen thuis

Zo'n groot trauma heb je natuurlijk niet direct verwerkt. Gordon kijkt nog vaak achterom en is liever niet alleen. Er slaapt altijd iemand bij hem in huis als een soort extra veiligheid. Ook gaan de luiken van zijn Gooise villa dicht. Gordon is namelijk bang dat er iemand via het raam naar binnen gaat schieten. "Dat soort gekke ideeën ga je krijgen."

Gordon keert volgende week weer terug op tv! 100 Jaar Jong is vanaf 16 november om 20.30 uur te zien op SBS6.