Gordon

Gisteren vierde Gordon dat hij 1 jaar nuchter was van alcohol en drugs, na een tijd met die verslavingen gevochten te hebben. In een openhartig en emotioneel gesprek met Shownieuws vertelt de zanger dat hij tijdens de coronacrisis wel een terugvaller had. 

KLM-huisjes

De coronaperiode heeft zo wel zijn impact gehad op Gordon. Alles kwam weg te vallen, waardoor de zanger al snel terugviel in oude slechte gewoontes. "Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg. Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken", vertelt hij.

Er zat nog wel drank ik de KLM-huisjes die hij op voorraad had. "Ik kon de deur niet uit naar de supermarkt. Dus ik heb de KLM-huisjes maar opengebroken, ik schaam me dood. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf." Het ging van kwaad tot erger en Gordon belde een drugsdealer waar hij het nummer nog van had. "Je denkt: fok it, de hele wereld zit thuis. Ik doe er niemand kwaad mee. Dat is vier dagen doorgegaan, ik verloor de controle weer."

Article continues after the ad

Herpakt

Gelukkig was de terugval maar van korte duur en herpakte de zanger zich al snel. "Ik voelde mij heel vies, dat ik mijzelf weer verloren had. Dat wilde ik niet meer, ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had." Goor heeft zijn leven helemaal over de gezonde boeg gegooid. Van die afkickkliniek-fase en terugval is niets meer te zien en zijn fans bedelven hem onder de complimenten na zijn afslank-periode. Hij liet zelfs een maagballon zetten om wat lekkerder in zijn vel te komen zitten.

Gordon is dit najaar weer op SBS6 te zien met een nieuwe muzikale talentenjacht.