Ouchie! Gordon lijkt niet bepaald niet te spreken over een nieuwe samenwerking tussen kijkcijferkanon Martien Meiland en Jan Dijkgraaf. Onder een trotse foto van Martien reageert Gordon namelijk behoorlijk heftig...

Jan Dijkgraaf weg bij VI door Gordon? 

“Even bij Jan Dijkgraaf op visite, krijg ik het eerste luxe exemplaar van het boek Martien!”, schrijft Martien Meiland bij een foto op Instagram. Zoals dat bijschrift al doet vermoeden, is Jan Dijkgraaf de man achter de biografie van Martien. En daar vindt Gordon dingen van… Dat zit zo: Jan stopte in juli bij Veronica Inside. De druppel was dat hij geen column mocht voorlezen over Gordon: “Gordon is de Talpa-ster van wie we allemaal 100 procent zeker weten dat hij bij de Talpa-leiding zou gaan janken over jullie als jullie mij dat briefje zouden laten voorlezen.”

Martien Meiland belandt in woordenwisseling

Gordon lijkt bovenstaande uitspraken van Jan nog niet vergeten te zijn! Hij plaatst in ieder geval de volgende opmerking bij de foto van Martien: “Kon je echt niemand anders vinden dan die vreselijke Jan Dijkgraaf. Wat een meelifter!”. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Jan heeft namelijk op zijn website 99 Woorden (via Shownieuws) een weerwoord gegeven: “Men wordt eerder door een strontkar overreden dan door een koets. Aan dat prachtige spreekwoord werd ik gisteren weer eens herinnerd toen voormalig onderbroekenverkoper Gordon Heuckeroth Martien Meiland liet weten dat hij zijn biografie niet door “die vreselijke Jan Dijkgraaf” had moeten laten schrijven. (…) Had zijn moeder nog geleefd, dan was ze vast trots op ‘m geweest!”.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even bij Jan Dijkgraaf op visite, krijg ik het eerste luxe exemplaar van het Boek MARTIEN! #hetboekvanmartien.nl

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

 

Tja, hopelijk staat deze woordenwisseling die gedroomde show met Martien en Gordon niet in de weg… Gelukkig is Martien zelf in ieder geval ook niet te beroerd om er af en toe wat krachttermen tegenaan te gooien!