Gordon en Albert Verlinde

Sinds kort trippelt het schattig viervoetertje Toto door de villa van Gordon, maar Albert Verlinde vroeg zich af of hij ook écht van het beestje gaat houden of dat 'ie er "publiciteit mee genereert". Die uitsprak schoot volledig in het verkeerde keelgat bij Gordon.

Article continues after the ad

Gordon haalt fel uit naar mensen die 'm zijn hondengeluk niet gunnen en ook Albert Verlinde moet eraan geloven. Waarom Gordon zo boos is? Albert zei, een tijdje terug in Shownieuws, het volgende: "Ik hoop wel dat hij het ook voor zichzelf leuk vindt. Het is natuurlijk een verschil of je een hond leuk vindt omdat je er lekker mee kunt wandelen en kroelen of dat je hem leuk vindt omdat je er publiciteit mee genereert."

Woeste Gordon haalt uit

Dit gaat allemaal veel te ver, vindt Gordon. "Ik zal je vertellen: ik vond het zó misselijkmakend", zegt hij in gesprek met Radio 538. "Ik heb hem ook een bericht gestuurd van: ‘Sorry hoor, maar als je dit soort dingen gaat denken… We kennen elkaar al zo lang. Dat ik een hond ga nemen voor de publiciteit?!"

Verbijsterd

Gordon was dus nogal verbijsterd na die uitspraken van Albert. Hij kon er echt niet bij. "Moet ik hier dan rijker of beroemder van worden?!", vraagt 'ie zich hardop af. "Dan denk ik: sodemieter op, man."

Oké, nu is het tijd voor een mega-schattige foto om de ophef mee weg te spoelen!


Op doktersadvies

Gordon kocht Toto op aanraden van zijn therapeut. "Ik heb natuurlijk niet het makkelijkste jaar achter de rug en een van de dingen die mijn therapeut zei was: ‘Waarom neem je geen hond?’ Toen dacht ik: ja, dat is eigenlijk een heel goede oplossing. Daar kun je al je liefde aan geven. Er ligt geen coke meer op de grond bij mij in de keuken, dus hij kan gewoon veilig rondsnuffelen." Ook wilde hij 'm eigenlijk vernoemen naar zijn valse stiefzuster Gerard Joling, maar "dan moet je de hele dag die k*tnaam roepen".