Het is nu echt oorlog: Gordon is AD-recensente Angela de Jong meer dan zat. Vorige week donderdag zei hij bij De Wereld Draait Door dat ‘ie haar een ‘vervelende vrouw’ vond die ‘te veel op de man speelt.” De presentator heeft genoeg van alle kritiek op hem en nu ook Wendy van Dijk. Dit laat hij merken via een bericht op Facebook en Instagram.

Article continues after the ad

Gordon sprak al vaker over het feit dat ‘ie haar niet kan verduren, maar haar laatste column over Wendy was de druppel die de emmer deed overlopen. Op Instagram en Facebook schrijft hij het volgende: “Wederom heb je je geroepen gevoeld om Wendy van Dijk te grazen te nemen in je column. Waarschijnlijk schrijf je die 's nachts als je even naar de koelkast loopt om een stuk camembert naar binnen te douwen (nu word ik ook persoonlijk) want zoveel vilein kan alleen maar uit frustratie worden opgeschreven”.

Persoonlijk

Gordon vindt Angela’s opmerkingen vreselijk, en dat laat ‘ie ook merken: “Vanmorgen noemde je Wendy en mij sleets, oftewel die hebben hun beste tijd wel gehad. Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen want John 'gaat de oorlog niet winnen' met sterren zoals wij”.

Oorlog

De presentator verklaart de oorlog aan Angela en hij is niet bang voor de kritiek die hij over zich heen zal krijgen. "Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en die van vele andere collega's. Ik zal wel weer de nodige stront over me heen krijgen maar ik heb het er graag voor over!" Bekijk hieronder het volledige bericht.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beste Angela, En wederom heb je je geroepen gevoeld om Wendy van Dijk te grazen te nemen in je column. Waarschijnlijk schrijf je die s'nachts als je even naar de koelkast loopt om een stuk camembert naar binnen te douwen( nu word ik ook persoonlijk) want zoveel vilein kan alleen maar uit frustratie worden opgeschreven. Ik heb je van de week al een virale draai om je oren gegeven door je een hele vervelende mevrouw te noemen met een veel te groot ego. En kijk daar zat je met je hautaine houding bij Jinek om je stelling jegens mij en mijn programma's te verdedigen zonder enige zelfreflectie in de veronderstelling dat Nederland het massaal met je eens zou zijn? Zoals Geer al aangaf kik je er volgens mij op om zelf in de spotlights te staan en dat terwijl je eigenlijk helemaal niets meer kan dan stukjes schrijven over mensen die wel degelijk talent hebben. Vanmorgen noemde je Wendy en mij sleets, oftewel die hebben hun beste tijd wel gehad. Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen want John 'gaat de oorlog niet winnen' met sterren zoals wij. Die oorlog ben jij alleen gestart en niemand tot vandeweek in DWDD heeft zijn mond open durven trekken en daar maak ik nu een eind aan. Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en die van vele andere collega's.Het klopt namelijk niet dat John de Mol met een zak met geld zwaait want dat is namelijk njet gebeurd, RTL bood mij meer dan John en ik heb gekozen voor de ideeën en visie op mijn carriere van John.Nadat je Humberto al op de publiekelijke brandstapel hebt gegooid pas ik ervoor om jouw volgende slachtoffer te zijn. Ik weet dat ik je hiermee weer meer publiciteit geef dan dat ik nodig acht maar hè, iemand moet het doen! Weet jij dat er honderdduizenden mensen van 47(Wendy) en ik 50 op dit moment zonder baan zitten maar nog in de bloei van hun leven zijn? Zoals Wendy en ik zich ook voelen? Dat je dom en naïef meewerkt aan segregatie en leeftijds kwalificatie in de arbeidsmarkt en hiermee dus een grote groep mensen diskwalificeert als zijnde opgebrand? 1/2

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nou Angela, laat me je dit vertellen, wij zwichten niet voor jouw stukjes, want talent heb je en dat kun je niet afdwingen zoals jij nu krampachtig probeert in je schoolkrant stukjes geschreven als een jaloers meisje dat nooit in een talentenjacht maar een 'dikke JA' had kunnen krijgen. Lezen jouw kinderen je verhaaltjes ook of ben je zo'n type die ze s'avonds voor ze slapen gaan voorleest uit eigen werk. Wat zullen ze trots zijn op een moeder die zichzelf zo manifesteert in de media, echt een voorbeeld voor velen. Hoe dan ook, gaan Wendy en ik nog 5 hele mooie lange jaren verder met ons werk en mag jij aan het Nederlandse volk laten weten vol afschuw wat je er van vind. Ik heb eigenlijk nu al weer spijt van dit maar ik haat het als mensen misbruik maken van hun machtspositie en hiermee mensen moedwillig beschadigen. Wie weet was jij wel een van de redenen van de huwelijkscrisis van mijn lieve collega Wendy, heb je daar wel eens bij stil gestaan? Mijn advies naar jou toe is, schrijf over de inhoud van het programma, hoe het gemaakt is en de kwaliteiten van de presentator/trice en hou op om het persoonlijke leven erbij te betrekken van de persoon in kwestie. Doe je werk nu eens goed, verschijn wat minder op tv want geloof me ik als talentscout zie gewoon het gebrek aan 'star quality' een vrouw die zo nodig op tv wil. Ik had direct op een rood kruis gedrukt als je had opgelopen op de bühne dus maak je verder geen illusies. Een echt gezicht voor de radio zou ik zeggen! Ik zal wel weer de nodige stront over me heen krijgen maar ik heb het er graag voor over! Vergeet niet te kijken naar het 'niemanddalletje' DanceSing as Donderdag om 20.30 op SBS6 en mijn nieuwe quiz " Dat verzin je niet" op diezelfde zender as Zondag om 21.30! Fijne dag Angela!! In zijn geheel lezen?? #linkinbio

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on