Gordon

Gordon verraste zijn volgers vorige week met een mysterieuze man op Instagram. Zou dit zijn nieuwe vriend zijn? De zanger geeft nu duidelijkheid over alle speculaties. "Die jongen die ken ik amper!"

Praten met ome Paul

Via een live-verbinding vraagt Paul de Leeuw Gorden over het verwarrende bericht op zijn Instagram. "Ga je nog wel even zeggen wie de man was in je keuken of worden we in het ongewissen gelaten?" Gordon verwijderde al snel de foto van de mysterieuze man waardoor zijn volgers niet snapte wie hij dan is. Nu legt hij het voor eens en voor altijd uit. 

"Ik heb per ongeluk een foto van een vriend van mij, ik ben zo digibeet als de pleuris, gepost op mijn tijdlijn. Die jongen die ken ik amper!"

Article continues after the ad


Geen nieuwe vriend

De man is niet de nieuwe vriend van Gordon. Maar waarom reageerde de zanger dan in de comments met "Ja mensen"? Paul is ook nog niet tevreden met het antwoord en vraagt door. Hoe is die jongen die hij 'amper' kent in zijn keuken terechtgekomen? "Dat was mijn keuken niet." Hij legt uit dat een vriend deze foto stuurde en vroeg of ze bij hem pannenkoeken mochten komen bakken. "En toen heb ik waarschijnlijk die foto gerepost en ben ik gaan slapen."


Voorlopig even niet

Aan Paul laat Gordon weten voorlopig even klaar te zijn met de liefde. "Ik heb een heel vervelende tijd achter de rug met iemand die niet was wie hij was. Ik ben er klaar mee, ik blijf gewoon even lekker op mezelf!" Gordon focust zich nu vol op zichzelf. Daardoor had hij lekker de tijd om mee te doen met het al veelbesproken coronalied gezongen door 100 BN'ers. Het nummer dat probeert te verbinden roept massale afkeer op.