Gordon Heuckeroth

Goed nieuws voor Gordon! Hij wordt binnenkort opnieuw 'papa' en hij kan niet wachten voordat deze gezinsuitbreiding op pootjes dan eindelijk bij 'm thuis komt.

Article continues after the ad

"In blijde verwachting! OMG!", schrijft Gordon bij een Insta-filmpje. En nee, het gaat - ondanks de kinderwens van de zanger en presentator - niet om een draagmoeder. "Oh jongens, wat spannend. Ik word weer papa", zegt Gordon terwijl hij een mysterieus Louis Vuitton-doosje opent.

Trouwe viervoeter

In het doosje zit een chique hondenriempje. "Mijn hart maakt een sprongetje", schrijft 'Goor' in de hashtags. "Zo welkom." En 'deze is wel trouw', voegt hij eraan toe - en dat is ongetwijfeld een sneer naar de vele exen in zijn leven. "Geen vent, liever een hond."


Al eerder een Gordon-hondje

Het is niet bekend wat voor puppy Gordon in huis neemt of wanneer die de villa komt binnen trippelen. Zijn volgers reageren over het algemeen superenthousiast met reacties in de trant van "betere vrienden bestaan niet". Toch zetten anderen ook hun vraagtekens bij de 'gezinsuitbreiding'. "Hoeveel honden heb jij nou al gehad?", klinkt het. "Hoop dat je hem nu niet weer weg doet..." Toen Gordon voor het laatst een hondje had, chihuahua Reus, ging het mis. "Toch moest hij daar helaas afscheid van nemen in 2013, omdat het beestje teveel gedragsproblemen zou hebben", zo weet weekblad Story.