Jan Smit en Gordon, tvoh

De altijd zo positieve Gordon heeft in zijn GorDonDiablo Show de podcast eens flink uitgehaald naar Jan Smit. De presentator vindt de Volendamse zanger namelijk totaal onwaardig als coach van The Voice of Holland.

Article continues after the ad

En dat terwijl de makers Jan Smit toch verkozen boven Glennis Grace en Don Diablo! 

Don Diablo als coach

De dj verklapte namelijk in de nieuwste podcast aflevering dat hij in de race was om coach te worden. "Ik heb eens auditie voor The Voice of Holland gedaan. Als jurylid", vertelt hij openhartig in de podcast. "Ik heb die uitzending opgenomen en ik vond het serieus leuk." Gordon is dan wel benieuwd waarom hij het uiteindelijk niet heeft gedaan. "Ze hebben voor Jan Smit gekozen."

Geen autoriteit

Nou, van die keuze lijkt Gordon echt niets te begrijpen! "Ach, dat meen je niet! Oké...", zegt hij veelzeggend. "Heel eerlijk, ik vind Jan Smit nu niet echt een toevoeging. Het is een schat van een jongen en hij heeft een prachtige carrière, maar hij heeft niet de autoriteit." Als het aan Gordon lag, moet Jan nog maar eens goed kijken naar de prestaties van Tom Jones. "Ik vind die Tom Jones uit Engeland zo geweldig", vertelt hij tot slot over dit onderwerp. "Zo'n éminence grice." 

Chemie met Anouk

Het is sowieso nog maar de vraag of Jan Smit een tweede seizoen ziet zitten. Al vanaf het begin is er vanuit het publiek commentaar op zijn nogal 'bijzondere' chemie met zijn collega Anouk. Met uitspraken als 'hou je bek' en lullige sneren van de zangeres lijken de twee al vanaf de start niet bepaald te klikken, to put it midly. En dat heeft volgens RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade alles te maken met Anouks Songfestivaldeelname van jaren geleden. De vraag is nu: weten de twee elkaar nog te vinden in de liveshows? Dat gaan we zien vanaf aanstaande vrijdag.

The Voice of Holland is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4.