Na Barend en Van Dorp en Pauw & Witteman staat een nieuw iconisch duo klaar om een dagelijkse talkshow te presenteren: Patty Brard en Gordon!

Droom

Gordon en Patty Brard hebben de krachten gebundeld voor een nieuw programma op SBS. Volgens RTL Boulevard zou het gaan om een dagelijkse talkshow. Gordon, die onlangs nog verklaarde dat hij zijn zangcarrière weer wil oppakken, wilde voor de camera’s nog niet veel kwijt over zijn nieuwste project. “Ik kan er nog niet te veel over zeggen, maar het is een droom die uitkomt”, aldus Mister Talpa. Op Instagram onthulde Gordon al eerder dat hij binnenkort het scherm deelt met Patty!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Topsecret project met deze schoonheid! #respect #samensterk #tvdroom #

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

 

Pilot

We moesten allebei huilen, omdat dat gewoon echt niet meer op de Nederlandse televisie is. Het is zo mooi om te doen”, zo verklaarde Gordon tegenover RTL Boulevard. Het is echter nog maar de vraag of het programma daadwerkelijk te zien zal zijn op tv. Deze week is de pilot, een soort proefaflevering, opgenomen. Aan de hand daarvan wordt beslist of het programma in productie wordt genomen. “Er worden heel veel pilots opgenomen en lang niet alle formats belanden uiteindelijk op de televisie”, zo verklaarde een woordvoerster van Talpa tegenover Nu.nl.