Gordon en Johnny de Mol

Johnny de Mol onthulde laatst dat Gordon hem in het verleden 'onheus bejegende', maar verklapte toen nog niet wat er dan was gebeurd. Gisteren kwam hun oude fittie alsnog voorbij in Waar is de Mol?, in - uiteraard - de spraakmakende aflevering met Gordon zelf.

Article continues after the ad

We zagen een enorm openhartige Gordon die vertelde over zijn huidige leven (het interview vond wel plaats voor de gewapende overval), zijn afkicktraject en nog veel meer. Ook benoemde Johnny dat hij en Gordon een beetje een verleden hadden en dat het op een gegeven moment uit de hand liep tussen de twee. 

Uitpraten

Op een gegeven moment kwam het gesprek op andere mensen die Gordon had pijn gedaan toen hij nog verslaafd was aan drank en drugs. "Het is natuurlijk nooit leuk als je mensen moet opbellen en zeggen: ‘Sorry dat ik je aan de drugs heb geholpen.’ Maar goed, ik ben nog lang niet klaar hoor, want het lijstje is wel lang", gaf hij toe. Johnny: "dus een aantal mensen die nu zitten te kijken, kunnen nog wel een belletje verwachten? Misschien staat er nog wel iemand naast je. Ik geloof dat wij ook nog wel iets hebben uit een ver verleden."

'Erbij gelapt'

"Ik hield vroeger natuurlijk ook wel van een feestje", gaf Johnny vervolgens toe in de voice-over, "en Gordon heeft toen die ouwe van mij gebeld en me erbij gelapt. Tijd om dat eens uit te praten." Gordon kan het zich nog goed herinneren. "Ja, toen was jij 22 denk ik, en je was er zwaar aan ook. Toen heb ik je vader gewaarschuwd en gezegd: ‘Dat gaat niet goed." Dat viel vervolgens helemáál niet goed bij Mol-junior. "Als je zo bezorgd was, dan is het gek dat je niet naar mij komt." Gordon: "Ja, maar jij zat in een heel andere vibe in je leven jongen. Ik bedoel: wie ben ik om daarover te oordelen voor jou?"

Zand erover!

Gordon ging naar eigen zeggen met goede bedoelingen naar John de Mol. "Het is echt uit een goed hart geweest. En dat vond jij niet leuk. En dat kan ik me wel heel erg voorstellen. Mijn excuses daarvoor, oprecht, uit mijn hart. Ik vind het eigenlijk wel te gek dat je het opbrengt, want het heeft me echt heel lang heel hoog gezeten." Johnny aanvaardt Gordons excuses. "Voor mij is het nu gezegd en gedaan." Zand erover, besluiten ze. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kijken jullie ook? Onvergetelijke opnames #ameland #ikmoetdoor #yolo #alleskomtgoed

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

 

Waar is de Mol? met Gordon gemist? Terugkijken kan hier!