Gordon

Gordon is dit seizoen te gast bij Waar is de Mol? en samen met presentator Johnny de Mol zoekt hij het hogerop. Op Instagram deelt de zanger een filmpje waarin hij samen met Johnny in een vliegtuigje zit. Gordon zit zelf achter het stuur en vliegt met Johnny en een extra gast over Ameland.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lekker weer vliegen en dit keer voor waar is de mol? #lovemylife #tvprogramma #feelinggood #inherstel

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

 

Waar is de Mol?

Gordon heeft een vliegbrevet en voor Waar is de Mol? pakt hij zijn oude hobby weer op. In het programma gaat Johnny de Mol op pad met een bekende gast. Samen bezoeken ze plekken die belangrijk waren voor de BN’er. Dat leidt tot grappige en openhartige gesprekken. Gordon heeft in ieder geval veel te vertellen. Na een zwaar afkickproces is hij nu één jaar clean.

De nieuwe Gordon

Gordon is gelukkiger dan ooit en laat dat graag zien op Instagram. Hij doet een serieuze poging om af te vallen en zit helemaal lekker in zijn vel. Om die overtollige kilo’s kwijt te raken, liet hij zelfs een maagballon plaatsen. Dat ging echter niet helemaal goed in het begin. Gelukkig kan hij rekenen op zijn nieuwe personal trainer: Jordy uit De Bachelorette!

Article continues after the ad