Nederlands favoriete tv-diva Gordon kwam afgelopen week vaak in het nieuws door allerlei rellen, maar nu gaat het om iets positiefs! De presentator gaat op Net5 een nieuwe spelshow presenteren, genaamd Mars tegen Venus. In de show wordt de kennis van mannen en vrouwen over elkaar getest. Albert Verlinde maakte het nieuws gisteren bekend tijdens 6 Inside, dat nog steeds dalende kijkcijfers heeft.

Article continues after the ad

Leonie ter Braak en Jan Versteegh zijn de teamcaptains. Elke aflevering nemen zij het tegen elkaar op en worden ze geholpen door andere BN’ers. De mannen van Veronica Inside waren vorige week nogal negatief over Jan zijn tv-kunsten, met René van der Gijp: “Je moet het niet laten presenteren door iemand die het niet kan”. Ouch, laten we hopen dat dit beter voor hem uitpakt! 

Mannen tegen de vrouwen

In de studio zitten honderd mannen en honderd vrouwen die tijdens de show hun mening geven. Zij beantwoorden de vragen zoals gewoonlijk via een live poll. Als de mannen hun mening hebben gegeven, moeten de vrouwen inschatten wat de meerderheid heeft geantwoord en vice versa. Eigenlijk RTL’s De Jongens Tegen De Meisjes maar dan met een andere naam.

Mars tegen Venus is vanaf woensdag 20 maart te zien bij Net5.