Gordon

Gister was de laatste uitzending van Gordons programma 100 Jaar Jong. Op Instagram blikt de presentator terug op wat het programma voor hem heeft betekend: “wat een golf aan positieve reacties heeft dit teweeggebracht echt zo gaaf!”

New year, new me

In 100 Jaar Jong volgt Gordon de levens van bejaarden boven de 100 jaar. Deze mensen staan nog actief in het leven. Deze actieve en positieve houding past perfect bij de levensstijl die Gordon wil aannemen na het afkicken van drank en drugs: “deze weg is dus duidelijk de juiste en enige weg voor mij”, schrijft de ex-zanger over de sfeer van het programma.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond de laatste aflevering van 100 jaar jong, wat een golf aan positieve reacties heeft dit teweeggebracht echt zo gaaf! Met lovende recensies over al die geweldige ouderen maar ook aan mijn adres. Deze weg is dus duidelijk de juiste en enige weg voor mij. En dan ook nog officieel benoemd worden als officieel ambassadeur van het ouderenfonds een functie die mij zo na aan het hart ligt en waarin ik plechtig beloof mij in te zetten voor het welzijn van onze ouderen waar ook en in welke vorm tot aan mijn eigen einde! Ik ben zeer vereerd en dankbaar. Mijn team dank ik voor het maken van dit juweeltje en vooral al die geweldige mensen die centraal stonden in dit programma, u word bedankt voor uw geweldige verhalen maar vooral voor de enorme positieve manier waarop u die machtige leeftijd hebt bereikt en heeft durven laten zien! Ik zal jullie nooit vergeten! Vanavond om 21.30 op SBS6 100 jaar jong! #emotioneel #mijnbestemming #liefde #rechtuitmijnhart #dankbaar #mooietv #100plus #vooraltijdinmijnhart #respect

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on


Positiever dan ooit

Gordon kampte met een uit de hand lopende drugsverslaving en besloot hier afgelopen jaar iets aan te doen. In Zuid-Afrika checkte Gordon zichzelf in bij een afkickkliniek. Nu is de presentator geheelonthouder en staat hij beter in het leven dan ooit! Gerard Joling geloofde overigens niks van Gordons afkickverhaal.

Article continues after the ad


Nieuwe muziek en nieuwe programma's

Onlangs kondigt Gordon aan dat hij weer de studio in duikt. Hij gaat weer muziek maken. Daarnaast ging hij ook met Patty Brard op reis om het geheim van een lang en gelukkig leven te vinden. Je kunt niet om de beste man heen lijkt het wel! Nieuwe muziek, een succesvol programma; de nieuwe Gordon heeft de smaak goed te pakken!