Gordon

Gordon kondigde deze week aan dat hij een maagballon liet plaatsen om wat overtollig gewicht te verliezen. Vooralsnog is die opzet geslaagd, want de zanger/presentator ligt al twee dagen doodziek op bed!

Via een Instagram-story geeft Gordon een update vanuit zijn bed. “Hoe het met me gaat? Vreselijk! Ik lig al twee dagen kotsend in bed.” De zanger heeft ook telkens de hik, omdat zijn lichaam het vreemde voorwerp uit alle macht probeert te lozen. “Afstotingsverschijnselen noemen ze dat. Dat ken ik alleen uit mijn relaties!”

Article continues after the ad

“Het schijnt er allemaal bij te horen, maar wat heb ik me beroerd gevoeld… Mijn God. Als ik dit had geweten.”

Eerder deze week was de zanger/presentator nog vol goede moed! Vlak na de ingreep meldde hij dat het plaatsen van de ballon een eitje was, en dat hij er weinig last van ondervond. Hij zei dat hij zich enorm goed voelde, maar dat hij de nacht even af wilde wachten. “Het schijnt dat je dan misselijk kan worden.” Daar kwam Gordon dus op hardhandige wijze achter!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nergens last van!! 😂😂😂😂#maagballon #laatstekiloseraf #diabetes2 #slikken #benieuwd

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Fitboy Gordon

Nadat Gordon vorig jaar afkickte van de drugs, probeerde hij een soort ‘fitboy’ te worden en hard aan zijn gezondheid te werken. De zanger viel al af, dus daar was de maagballon eigenlijk niet om te doen. Gordon lijdt aan diabetes en hij hoopt dat hij zijn eetpatroon beter onder controle krijgt.

De zanger meldt dat de klachten inmiddels een klein beetje minder zijn geworden, dus laten we hopen dat het doorzet!