Gordon heeft een nieuwe vriend: Jeffrey!

Zanger/presentator Gordon werd de laatste weken regelmatig gesignaleerd met een knappe jongen, waardoor de geruchtenmolen overuren draaide. Heeft Gordon een nieuwe vriend? Ja, zo werd vandaag bekend in Shownieuws.

Gordon plaatste de laatste weken regelmatig foto’s vanaf exotische locaties. Slimme puzzelaars ontdekten dat iemand anders dat óók deed, rond dezelfde tijd als Gordon én vanaf dezelfde plekken. Men vermoedde dat deze Jeffrey en Gordon het samen bijzonder gezellig hadden.

 

Article continues after the ad

Patty Brard ontrafelt het geheim van Gordon

Officieel was er niets bekend en het management van Gordon wilde niet reageren op de geruchten. In Shownieuws vertelde Patty Brard dat ze daarom even zelf met Gordon belde. De geruchten bleken helemaal waar! “Ik dacht: ik ga hem gewoon bellen! Het management zegt niets om hem te beschermen, omdat hij natuurlijk nogal loslippig is. En dat gezegd hebbende: dat bleek maar weer!”

Brard stuurde Gordon eerst een app-bericht, om te vragen “waar hij mee bezig was.” “Het leeftijdsverschil is wel heel groot, dus ik vroeg hem: ga je nu weer in die valkuil stappen? Hij moest erg lachen, dus hij belde me terug.” Tegen Patty bevestigde Gordon dat hij inderdaad al een maandje samen is met Jeffrey.

Bart van Ettekoven vroeg grappend of er al een trouwdatum geprikt was, maar Patty wimpelde dat af: “Ik mag ze trouwen, als het zo ver komt. Hij zei tegen me, en daar heb ik respect voor: Ik ben verliefd, hij is verliefd, we hebben het superleuk samen. Moet ik dat dan niet doen omdat het even niet in het plaatje past en omdat het al zo vaak fout is gegaan? Hij heeft gelijk!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het is nog niet helemaal duidelijk of Gordons emigratie naar Dubai hiermee meteen van de baan is. Brard: “Hij wilde daar eigenlijk naartoe toen hij zich niet goed voelde en weinig om handen had. Op zich heeft hij daar een huis voor een jaar, dus het is maar zien wat daarvan terechtkomt. Ik wens ze in elk geval heel veel geluk.”

 

Gordon op het liefdespad

Het turbulente liefdesleven van Gordon wordt vaak uitgelicht en kreeg in 2017 zelfs een eigen programma: Gordon gaat Trouwen. Uiteindelijk bleek Gordon zelf niet helemaal klaar voor het huwelijk.

Nadat Gordon een paar programma’s presenteerden die niet zo goed scoorden krijgt hij dit jaar een paar nieuwe kansen. Hij zit in de jury van K2 zoekt K3 én presenteert de Nederlandse versie van Down the Road.