Gordon, Story, woest

Gordon schrijft vandaag in twee héle, maar dan ook héle lange Instagram-posts eens even flink van zich af. Zijn slachtoffer? TV-recensente Angela de Jong met "dat ongelukkige opgeblazen gezicht en een hele nare krakende stem". Oef...

Article continues after the ad

"Zeggen jouw kinderen nou wel eens dat ze trots zijn op hun moeder? En heb je überhaupt nog seks met je man? Want ik denk namelijk heel stiekem van niet." Het is slechts een van de vele keiharde, persoonlijke sneren die Gordon op de AD-columniste afvuurt. Aanleiding is het stukje dat Angela laatst over Gordon schreef toen ze hem in Op1 zag. Ze noemde zijn optreden 'kneitervals' en vond dat hij zich in elk gesprek aan tafel wurmde.

Gordon spuwt vuur

Gordon verpakt zijn lange berichten dan wel met de boodschap dat hij haar juist wil 'omarmen'; het is allesbehalve een verbindend berichtje. Hij vindt Angela veel te zuur en kan het niet uitstaan hoe ze over hem praat in haar columns. "Het is overduidelijk dat jij liefde en aandacht nodig hebt." Op een gegeven moment wenst hij haar zelfs corona (!). "Misschien moet je wel corona krijgen om alles in het leven te relativeren zoals ik het heb gedaan. Ik gun het je echt, niet om ziek te worden hoor maar dat stukje zelfliefde en reflectie wat je nu zo broodnodig mist."

Angela de Jong in Op1


Showbizzfittie

Gordons Angela-haat gaat al iets verder terug. Hij schreef eerder ook al een furieus bericht. De teneur is nu weer een beetje hetzelfde. Hij verwijt haar een gebrek aan empathie, vraagt zich af hoe ze zich "zo overal tussen gewurmd heeft met eigenlijk nul talent voor ook maar iets" en noemt haar "een boze mevrouw met dat ongelukkige opgeblazen gezicht en een hele nare krakende stem". Nou ja, de verbindende kerstsfeer zit er al lekker in! 

Kopje chocomel

Tot onze verbazing wil Gordon best een keer afspreken met Angela! "Ik zou graag een keer een kopje warme chocomel met je drinken en je uitleggen wat getraumatiseerd betekent en inhoud, of je eens uitleggen hoeveel liefde en warmte je kan verspreiden door te verbinden in plaats van te verbreken", zo legt hij uit. "Ik wens je een heerlijk kerstfeest toe met je man en kids, wie weet mag hij er even op met kerst."

Dat en nog véél meer kun je hieronder lezen!