Gordon, coronavirus,

Gordon is er heilig van overtuigd dat hij corona niet zal overleven, zo liet hij gisteravond weten in Beau blijft binnen. Daarom doet de zanger, die eerder al zijn horecatenten noodgedwongen moest sluiten, erg voorzichtig.

Article continues after the ad

"Ik ben heel erg voorzichtig", legt Gordon uit aan Beau van Erven Dorens. "Ik spuit namelijk een middel in en dat is een biological. Dat onderdrukt je immuunsysteem. Dus als ik het krijg, ben ik gewoon dood. Klaar." Beau waarschuwt Gordon dan nog maar eens om zich echt aan de regels te houden. "Ik houd me er aan. Al denk ik dat veel mensen gaan juichen als dat gebeurt", grapt hij nog. 

Nieuwe liefde

Gelukkig is Gordon niet eenzaam. Hij mocht dan eerder ontkennen dat hij een foto van zijn vriend op Facebook plaatste, maar nu geeft hij wel toe dat hij met iemand aan het daten is. "Vlak voordat die hele coronashit uitbrak, ben ik gaan daten met iemand, dus dat is heel erg leuk." Praktisch gezien wonen de twee nu ook al samen. "Ja, we zijn bij elkaar. Natuurlijk zijn we samen. Ja, dat is heel leuk." Beau vraagt zich nog wel iets af: "Ik neem aan dat het weer de liefde van je leven is?", waarop Gordon met een grote glimlach zegt: "Ja, wie weet!" Dat laatste wachten we eerst nog even af. 

Beau Blijft Binnen gemist? Bekijk de aflevering hier terug.