Al maanden hebben we het erover en nu zijn ze gearriveerd: The Whisperers, de ranzige nieuwe schurken die de tweede helft van The Walking Dead seizoen 9 extra spannend én extra smerig gaan maken. Deze “Zombiefluisteraars” zijn mensen die zich tussen de Walkers begeven door zich te vermommen met zombiehuid, waardoor ze niet opvallen. Daarnaast manipuleren deze Whisperers hordes Walkers, waardoor deze mensen als een soort herders dus de controle krijgen over hele kuddes zombies.

 

Article continues after the ad

Vleesmasker

De tweede helft van dit negende seizoen gaat pas op 12 februari van start, maar Fox heeft nu al de eerste beelden vrijgegeven van Alpha, de leider van deze meedogenloze nieuwe schurken in vleespakken. Zij wordt gespeeld door actrice Samantha Morton. In dit eerste filmpje zien we hoe Alpha haar vleesmasker omdoet.

 

Smerige schurken

In de comics van The Walking Dead kost de strijd tegen de Whisperers aan meerdere belangrijke personages het leven, dikke kans dus dat dit op TV net zo zal zijn. Het is nog niet bekend hoe lang deze strijd in de serie gaat duren, maar vermoedelijk zullen deze smerige schurken zich flink laten gelden vanaf februari.