Echte Gooische Moeders, still

De Gooische Dames Florine, Bo, Leslie, Kimberly en Pauline leven het rijkeluis leventje tot de max. In de derde aflevering van Echte Gooische Moeders gaan de meiden op vriendinnenweekend naar Maastricht. Per privéjet.

Ja, je leest het goed. Hoewel de gemiddelde Nederlander de trein pakt voor een dagje weg kiezen de vriendinnen voor ander vervoer: “Wij gaan wel naar Maastricht”, begint Pauline enthousiast. “Maar we gaan niet met mijn auto, niet met de trein, niet met taxi's. Wij gaan met een privéjet!” De dames gillen het uit.

‘Once in a lifetime’

Gelukkig gebruiken ze niet dagelijks een vliegtuig om van A naar B te komen.“Chic is het, het is heel chic”, vertelt Kimberly. Florine is net zo hysterisch: "Dat is toch níét normaal? Dit is once in a lifetime.”

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

 

‘Met het vliegtuig naar Maastricht?’

Een kijker reageert onder de Instagram-post van Videoland: “Ik zal wel een azijnzeiker zijn. Maar serieus? Met het vliegtuig naar Maastricht? Terwijl de hele wereld nadenkt over het klimaat, mogen zij dit soort onzin doen?”

Een ander denkt al na voor een vervolg van de realityserie: “Echte gooische moeder een week in de bijstand mét kids, even voor de realitycheck ”

Echte Gooische Moeders, het vervolg op Echte Gooische Meisjes, is te zien op Videoland.