Max Verstappen maakt zich klaar voor het nieuwe Formule 1-seizoen, maar dat lukt hem natuurlijk niet met de benenwagen! Met deze nieuwe bolide doet Verstappen een gooi naar de titel.

Red Bull presenteert vandaag op Silverstone zijn nieuwe Formule 1-wagens. Ga er even goed voor zitten, want het kleurenpatroon is nogal… heftig.

More content below the advertising

 

De kleurencombinatie lijkt nogal ongelukkig (als je langer dan drie seconden kijkt krijg je hoofdpijn), maar de combi is volgens Red Bull alleen bedoeld voor de presentatie. Tijdens het seizoen ziet de Formule 1-wagen er (waarschijnlijk) iets minder oogverblindend uit.

 

Vinden jullie Max Verstappens nieuwe bolide trouwens ook lijken op....

 

Spider-Man? Hoe dan ook: hier zie je de RB15 voor het eerst in actie!

 

De laatste seizoenen was er veel te doen over de motoren van de Red Bull-wagens. Technische problemen zorgden ervoor dat Red Bull afscheid nam van Renault-motoren. In het komende seizoen worden de auto’s aangedreven door Honda-motoren.

Mochten we je nu kwijt zijn; denk nog maar even aan die keer dat Max Verstappen totáál niet herkend werd door Robbie Williams!

 

Maximum Verstappen!

Hoewel Red Bull afgelopen seizoen regelmatig in de punten reed, en Verstappen zelfs races won, zit er een behoorlijk groot gat tussen Red Bull enerzijds, en Ferrari en Mercedes anderzijds. Tegen het ANP zei Verstappen niet meteen wonderen te verwachten van de nieuwe auto; op de wat langere termijn hoopt Verstappen het Ferrari en Mercedes wel écht moeilijk te maken.

De komende weken testen de verschillende teams hun nieuwe bolides, en proberen ze nog laatste aanpassingen te doen. Op 17 maart begint het nieuwe Formule 1-seizoen, met de GP van Australië.

More content below the advertising

De Amerikaanse president Donald Trump – we benadrukken het nog maar even – haalt opnieuw uit naar het volgens hem “talentloze, niet grappige” sketchprogramma Saturday Night Live (SNL).

 

Dat deed hij een tijdje geleden ook al, via twitter. Trump-imitator Alec Baldwin, die de president altijd persifleert, vreesde toen zelfs voor zijn eigen veiligheid na de ‘aanval’ van Trump. Nu haalt de president in soortgelijke woorden uit naar de sketchshow. Alweer.

More content below the advertising

 

The other side

Zoals je ziet vraagt Trump zich af waarom de show altijd maar bezig is om hem neer te halen. Ook is hij benieuwd waarom SNL nooit een advertentie van ‘The other side’ laat zien, oftewel: een republikeins, pro-Trump geluid.
 

 

Don jr.

Ook één van Donalds zonen, Donald Trump jr., kon er de humor niet van inzien. Hij komt op voor zijn vader en richtte zijn pijlen direct op Alec Baldwin. “De man die mensen in hun gezicht slaat om een parkeerplek, de paparazzi agressief aanvalt en zijn eigen dochter vernederde in een telefoongesprek maakt zich nu zorgen over een tweet waarin hij niet eens genoemd wordt? Bespaar iedereen je bullshit, Alec.”
 

De grootste tv-zender van Rusland haalt de controversiële, onthullende Michael Jackson-docu Leaving Neverland van hun uitzendschema. Reden? De ophef rond de kampen ‘voor’ en ‘tegen’.

Dat meldt een woordvoerder van de zender in kwestie, Channel One. “De première van de film veroorzaakte een controversiële, agressieve publieke reactie vanuit voorstanders én tegenstanders van Leaving Neverland”, zo luidt de nogal vage verklaring.
 

More content below the advertising

 

Ophef

Het is bijna onmogelijk om alle nieuwe ontwikkelingen in de nasleep van de docu bij te houden. Er gebeurt zó ontzettend veel… Zo maakten Michaels drie kids eergisteren nog bekend dat zij juridische stappen tégen de makers van de docu overwegen. Ook hier in Nederland blijft Leaving Neverland de gemoederen bezighouden: onlangs deed 3FM een onderzoek waaruit bleek dat het de meeste Nederlanders allemaal niets kan schelen.


Rusland = censuur

Natuurlijk staat Rusland nogal bekend om zijn tendens om dingen te censureren. Maar… kritische MJ-fans die toevallig in Rusland wonen mogen de docu toch nog op een legale manier bekijken. Channel One zet Leaving Neverland wél gewoon online (voor een korte periode).