Max Verstappen maakt zich klaar voor het nieuwe Formule 1-seizoen, maar dat lukt hem natuurlijk niet met de benenwagen! Met deze nieuwe bolide doet Verstappen een gooi naar de titel.

Red Bull presenteert vandaag op Silverstone zijn nieuwe Formule 1-wagens. Ga er even goed voor zitten, want het kleurenpatroon is nogal… heftig.

Article continues after the ad

 

De kleurencombinatie lijkt nogal ongelukkig (als je langer dan drie seconden kijkt krijg je hoofdpijn), maar de combi is volgens Red Bull alleen bedoeld voor de presentatie. Tijdens het seizoen ziet de Formule 1-wagen er (waarschijnlijk) iets minder oogverblindend uit.

 

Vinden jullie Max Verstappens nieuwe bolide trouwens ook lijken op....

 

Spider-Man? Hoe dan ook: hier zie je de RB15 voor het eerst in actie!

 

De laatste seizoenen was er veel te doen over de motoren van de Red Bull-wagens. Technische problemen zorgden ervoor dat Red Bull afscheid nam van Renault-motoren. In het komende seizoen worden de auto’s aangedreven door Honda-motoren.

Mochten we je nu kwijt zijn; denk nog maar even aan die keer dat Max Verstappen totáál niet herkend werd door Robbie Williams!

 

Maximum Verstappen!

Hoewel Red Bull afgelopen seizoen regelmatig in de punten reed, en Verstappen zelfs races won, zit er een behoorlijk groot gat tussen Red Bull enerzijds, en Ferrari en Mercedes anderzijds. Tegen het ANP zei Verstappen niet meteen wonderen te verwachten van de nieuwe auto; op de wat langere termijn hoopt Verstappen het Ferrari en Mercedes wel écht moeilijk te maken.

De komende weken testen de verschillende teams hun nieuwe bolides, en proberen ze nog laatste aanpassingen te doen. Op 17 maart begint het nieuwe Formule 1-seizoen, met de GP van Australië.