Pixar leunt de komende jaren niet alleen maar op vervolgen. Zo werd vanavond Onward aangekondigd, een gloednieuwe animatiefilm met een absolute sterrencast!

Mysterieus

Liefhebbers van Pixar hebben de komende tijd weer iets om naar uit te kijken. Natuurlijk verschenen onlangs de eerste teasers voor Toy Story 4, maar de animatiestudio heeft nog meer in petto voor zijn talloze fans. Zo werd vandaag via Twitter het nieuwste Pixar-project onthuld, met de mysterieuze titel Onward. En daarvoor zijn niet de minste namen aangetrokken!

Article continues after the ad

 

Magie

De hoofdrollen worden vertolkt door Chris Pratt en Tom Holland, die al eerder samen te zien waren in Avengers: Infinity War. Zij spelen twee elfenbroers die de wereld intrekken op zoek naar magie. Daarnaast zijn er belangrijke rollen weggelegd voor Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld) en Oscarwinnaar Octavia Spencer (The Shape of Water). Onward zal geregisseerd worden door Dan Scanlon (Monsters University), die zich voor de film liet inspireren door de relatie met zijn eigen broer. Nu worden we altijd blij van nieuwe Pixar-titels, maar na Finding Dory, Incredibles 2 en Cars 3 is het goed om te zien dat de studio niet alleen maar leunt op oude successen. Onward it is!

Onward zal in het voorjaar van 2020 in de bioscopen verschijnen!