Glennis Grace, The Voice of Holland

Het had niet veel gescheeld of niet Jan Smit maar Glennis Grace was in één van die befaamde rode stoelen van The Voice of Holland gaan zitten. Dat vertelt de Amsterdamse zangeres nu zelf in de YouTube-serie van influencer Jamie Li. 

Article continues after the ad

"Ik was in de running dit jaar", verklapt de zangeres in de video. "Ze hadden me gevraagd of ik dat wilde doen en toen zei ik: 'Ja, natuurlijk'. Het lijkt me te gek." Helaas voor de zangeres bleef het slechts bij 'polsen', want van een serieus aanbod is het nooit gekomen.

Twijfelachtige eer

"Als ik echt serieus die vraag had gehad, had ik er wel even over moeten nadenken", komt Glennis een paar seconden later terug op die woorden. "Omdat het heel veel tijd inneemt en ik weet wel dat je bijna geen tijd meer hebt om je eigen dingen te kunnen doen. Dus ja, dan moet er wel een goede compensatie tegenover kunnen staan", zegt ze lachend. 

Wijze raadgever

Toch zou de zangeres het een volgende keer echt nog overwegen. "Ik vind het toch wel echt heel leuk om adviezen te geven aan mensen. Er is zoveel talent, dus dat is al leuk om te zien. En daarmee aan de slag te gaan en dan ook gewoon te winnen met je kandidaat." Voor nu blijft dat dus alleen slechts bij dromen!

Beluister hieronder het hele interview met Glennis terug.


Bevestiging van RTL

RTL bevestigt aan RTL Boulevard dat het verhaal van de zangeres op waarheid is gebaseerd. "Het klopt dat Glennis gepolst is voor een rol als coach in het nieuwe seizoen The Voice of Holland. Ieder seizoen polsen wij meerdere mensen uit het vak hiervoor", aldus de zender. Waarom de keuze uiteindelijk op Jan Smit is gevallen en niet op Glennis (of één van de andere BN'ers), is dan weer niet bekend.

The Voice of Holland is iedere vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL4.