Glennis & Rogier, ophef

Glennis Grace is deze week te gast bij de videoreeks Open Kaart om openhartig te praten over haar (liefdes)leven, arrogante imago en bekende collega's. En vooral over dat laatste heeft ze flink wat te zeggen. Ze blijkt namelijk een behoorlijke hekel te hebben aan Rogier Smit... juist die van Frank & Rogier.

Article continues after the ad

De Amsterdamse zangeres hoeft ook niet lang na te denken als ze van Robbert Rodenburg de vraag krijgt aan welke BN'er ze een hekel heeft. "Is Rogier die ene met die pruik? Ik vind hem zo verschrikkelijk", vertelt ze lachend. "Ik kan echt niet met deze man hoor. Dat komt ook omdat ik een persoonlijk dingetje met hem heb." 

Beledigd voor niets

Glennis is dan ook niet te bescheiden om daar over uit te weiden. "Hij heeft mij ooit eens echt heel erg beledigd gewoon voor niets." En daar had hij volgens de zangeres dan ook geen aanleiding voor. "Ik vroeg jou niets, dus houd dat lekker voor je. Maar ik weet niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt, maar hij was behoorlijk wit in ieder geval. Voor dat soort mensen heb ik dus echt geen respect", maakt ze duidelijk.

Lieve oude man

Maar of haar haat dan ook overspringt op zijn tv-partner? Nou, nee. Glennis blijkt namelijk juist een zwak te hebben voor Frank die net overigens zelf ook nog de nieuwskoppen haalde. "Die oude man vind ik dus wel heel lief. Dan denk ik echt: je bent echt zo'n etter voor hem", wijzend naar Rogier. "Wat doet die man op tv? Ga weg!" Beluister hieronder het hele fragment terug.