Glennis Grace, tranen

Glennis Grace bracht vorige week het treurige nieuws naar buiten dat haar relatie met Lévy Simon na drie jaar gestrand is. In een kwetsbare video wil ze nu haar volgers bedanken voor alle steun die ze heeft mogen ontvangen.

Article continues after the ad

De hartjes vlogen Glennis Grace na haar onthulling om de oren. Dat had de zangeres in geen miljoen jaar durven dromen. "Ik wil even zeggen dat ik dat serieus nooit van mijn hele leven had verwacht dat dit zou gebeuren, dat mensen zo kunnen meeleven met iemand", vertelt ze geëmotioneerd in haar eerste YouTube-video.

Steuntje in de rug

De hartverwarmende reacties deden haar dan ook bijzonder goed. "Ik ga echt door een kut periode, maar dit soort berichten helpen mij er fucking goed doorheen", wil ze even benadrukken. "Al huil ik nu, maar dat is wel echt iets dat mij blij maakt vanbinnen in ieder geval. Dus dank jullie wel voor dat. Ik houd van jullie en daarom heb ik dit ook zo openbaar gemaakt. " 

60.000 keer bekeken

De normaal vrij gesloten Glennis (op dit moment na) zag de massale steun zeker niet aankomen. "Ik dacht: het wordt misschien 5000 keer gekeken, maar het is inmiddels bijna al 60.000 keer bekeken. Dan denk ik... wauw!" Toch zijn het niet de views maar de reacties die haar raken. "Van mensen die het niet hadden verwacht, die ons als powerkoppel zagen. Heel veel liefde en ik denk dat liefde alles overwint in welke donkere periode je dan ook zit."

Bekijk hieronder de kwetsbare vlog van de zangeres.