Glennis Grace

Och, Glennis Grace heeft verdrietig nieuws. De zangeres laat weten dat zij en haar vriend Lévy hun relatie verbroken hebben... Het stel was drie jaar samen.

Glennis Grace en Lévy uit elkaar

Glennis Grace laat in een video op Instagram weten dat zij en haar vriend Lévy niet langer samen zijn. De twee besloten twee maanden geleden een punt achter hun relatie te zetten. Ondanks dat het Glennis en Lévy veel pijn doet, heeft ze wel vrede met de beslissing: “We zijn helaas uit elkaar en dat doet mij heel erg veel pijn. En hem ook, maar het is voor nu het beste."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Houden van is soms ook loslaten....🥺

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Article continues after the ad

"Het voelde in het begin zo kut"

Glennis is normaal gesproken niet zo van het “delen van privé-dingen”. Toch vond ze het ’t beste om het nieuws over haar verbroken relatie zelf te delen. Het duurde echter wel even voordat ze daar aan toe was... Glennis en Lévy zijn inmiddels twee maanden uit elkaar: "Het voelde in het begin zo kut, dat ik steeds iets stiller werd op social media. En dat ik mezelf even terugtrok. Dan krijg je natuurlijk ook vragen en dat is de reden dat ik het zelf naar buiten wil brengen." Glennis eindigt haar video met de boodschap dat er “geen rare dingen zijn gebeurd”. De ex-geliefden zijn gelukkig nog steeds gek op elkaar. Toch was het tijd om elkaar los te laten.

Glennis Grace in het nieuws

Eerder deze herfst was een geëmotioneerde Glennis te gast bij Eva Jinek. De zangeres zat aan de Jinek-tafel om te praten over haar expose-actie, waarbij ze de gegevens van een 13-jarige racist op straat gooide. Eerder haalde Glennis uit naar André Hazes nadat hij een Zwarte Pietenfoto op zijn Insta zette. De twee wisten het uiteindelijk toch weer bij te leggen.