Het zijn bange tijden voor de familie, vrienden en (oud-)collega's van actrice Naya Rivera. Er wordt momenteel met man en macht gezocht naar de Glee-ster die na een boottochtje met haar 4-jarige zoon verdween en haar oud-collega's hopen nog altijd op een goede afloop. 

Article continues after the ad

Volgens het 4-jarige zoontje van de actrice dook Naya gisteren in het water, maar kwam ze niet boven. Waar hij vervolgens later door de politie slapend in het vaartuig werd gevonden, ontbreekt er van haar sindsdien elk spoor. Na een nacht waarin er - tot de verbazing van vele Twitteraars - niet werd doorgezocht, is zojuist de zoektocht (met meer dan 80 mensen) weer opgestart.


Hoop en vrees

Haar oud-collega's van de hitserie Glee hopen nog altijd op een wonder. "We hebben alle gebeden nodig die we kunnen krijgen om onze Naya bij ons thuis te brengen. We hebben jullie liefde en hoop nodig", schrijft Heather Morris, die in de hitserie een setje vormde met Naya's karakter Santana, op haar Instagram Stories. Ook Harry Shum Jr. (Mike Chang), Chord Overstreet (Sam) en Iqbal Theba (Principal Figgins) laten via Twitter van zich horen. "Ik hoop dat dit allemaal een grote grap is en ze ergens lachend zal verschijnen", aldus Iqbal. Lees hieronder de andere reacties.