Naya Rivera, Glee

Naya Rivera, die bekend werd door haar rol als Santana in Glee, is sinds gisteren vermist. Ze ging samen met haar 4-jarige zoontje in een boot het water op, maar kwam niet meer terug. Haar zoontje werd later door de politie alleen gevonden op de boot.

Niet meer naar boven komen

Nieuwssite TMZ meldde het trieste nieuws als eerst, waarna het werd bevestigd door de autoriteiten. Volgens het kind van de actrice, dook Naya het water in maar kwam ze niet meer naar boven. Er zijn duikers in het meer naar haar gaan zoeken, maar tot nu toe zonder resultaat.

De auto van Naya stond nog op het parkeerterrein met haar tas er in. Het zoontje is inmiddels bij familieleden ondergebracht, terwijl de politie door blijft zoeken naar de voormalig Glee-actrice.

Article continues after the ad

Er wordt met man en macht gezocht naar de moeder van Josey in en boven het meer Piru, waar de boot in het water lag. Ze hadden het bootje voor maar 3 uur gehuurd. Toen hij na de verhuurde tijd nog niet terug was, begon de politie aan de zoektocht. Honderden fans keren naar Twitter om hun support voor de actrice te tonen en hopen dat ze veilig gevonden wordt. Ook Glee-collega Harry Shum Junior plaatst een tweet voor zijn oude vriendin.