Naya Rivera, Glee

De politie komt met een conclusie wat betreft de doodsoorzaak van Glee-actrice Naya Rivera. Volgens hen heeft ze met haar laatste krachten haar 4-jarige zoontje in veiligheid gebracht. Daarna werd ze zelf echter meegesleurd door de stroming.

Naya had niet genoeg energie over

Naya Rivera ging afgelopen woensdag samen met haar 4-jarige zoontje een stukje varen op Lake Piru in Californië. De twee besloten onderweg een stukje te gaan zwemmen. Ondanks dat het op die specifieke locatie is toegestaan om het water in het gaan, ging het toch mis. Waarschijnlijk was er een sterke onderstroom die Naya en haar zoontje meesleurde. Sheriff Bill Ayub komt (via AD) met de volgende verklaring: “Ze heeft al haar energie gebruikt om haar zoontje terug op de boot te krijgen. Alleen had ze daarna niet genoeg energie meer om zichzelf te redden.” Helaas bleek Naya haar zwemvest niet aangetrokken te hebben. Dat lag namelijk nog op de boot. Haar zoontje werd wel met een vest aangetroffen.

Glee-collega's bewijzen laatste eer

Uiteraard is de dood van Naya op zichzelf al extreem noodlottig, het is echter extra wreed voor haar Glee-collega’s dat ze zeven jaar geleden ook al een castlid verloren. Exact zeven jaar kwam Cory Monteith (Finn Hudson) namelijk om het leven na een overdosis. Ook na de dood van Naya zochten de acteurs steun bij elkaar. Dat deden ze eerder al online, maar daarnaast verzamelden ze zich ook bij Lake Piru om Naya om een laatste eer te bewijzen.

Article continues after the ad