Met Glass komt een trilogie ten einde waarvan niemand wist dat die bestond. De nieuwe trailer belooft in ieder geval een intens vervolg op Unbreakable en Split!

Article continues after the ad

Persoonlijkheidsstoornis

Toen Split een onaangekondigd vervolg bleek op zijn al even meesterlijke thriller Unbreakable, bewees regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense) dat hij het verrassen nog niet verleerd is. Met Glass komt de geheime trilogie tot een schokkend einde. Bruce Willis keert terug als David Dunn, een voormalige veiligheidsbeambte met bovenmenselijke krachten. Hij neemt het op tegen Kevin Crumb (James McAvoy), een psychiatrische patiënt met een gevaarlijke persoonlijkheidsstoornis. Ondertussen manipuleert Mr. Glass (Samuel L. Jackson) de strijd achter de schermen…

Twist

Na een lange dip (After Earth, anyone?) lijkt M. Night Shyamalan zijn draai, of liever gezegd zijn twist, weer helemaal gevonden te hebben. Glass belooft een intense actiethriller te worden, die de slimme trilogie op een waardige manier afsluit. Aan de cast zal het niet liggen: de rollen zit het drietal nog steeds als gegoten en we kunnen niet wachten op de ultieme confrontatie tussen deze striphelden in disguise!

Glass draait vanaf 17 januari in de bioscoop.