Gaan jij en je vriendinnen binnenkort een avondje Netflixen? Deze leuke chick flicks staan voor jullie klaar! Wil je nou even goed uithuilen of juist lachend van de bank vallen? Er is een optie voor elke mood.

Someone Great

Jane The Virgin-actrice Gina Rodriquez speelt de hoofdrol in deze romantische komedie. Je volgt de muziekjournalist Jenny die een lastige keuze moet maken wanneer ze haar droombaan krijgt aangeboden. Één probleem… Haar vriend wil niet mee. Jenny heeft geen man nodig en vertrekt zelfverzekerd toch naar San Francisco.

Article continues after the ad
 

The Perfect Date

In een poging zijn studie te kunnen betalen lanceert Brooks Rattigan (Noah Centineo) een datingapp waarmee hij kan worden ingehuurd als stand-in vriendje. Hij leert zichzelf beter kennen dan ooit tevoren en valt ook nog eens voor het meisje van zijn dromen. Beetje cliché, maar welke romantische zwijmelfilm is dat niet?

 

Isn’t It Romantic

Als er iets is wat Natalie (Rebel Wilson) haat, dan zijn dat wel romantische komedies. Helaas is haar leven in een romcom veranderd wanneer ze weer bij bewustzijn raakt na een beroving. Ze doet er alles aan om aan de clichés te ontsnappen, maar zonder veel succes. Met Rebel Wilson is het altijd feest!

 

Clueless

Als je fan bent van Mean Girls, is Clueless sowieso ook een must watch! Deze film draait om de populaire chick Cher, die haar cijfers omhoog wilt krikken door twee docenten aan elkaar te koppelen. Haar succes inspireert haar om de nieuwe student Tai ook een make-over te geven. Dit gaat gepaard met liefde, vriendschap en voornamelijk bekende quotes. “Ugh, as if…

 

Gooische Vrouwen

In 't Gooi verlopen de levens van de 4 vriendinnen alles behalve soepel. De vier dames zijn hard toe aan een vakantie en vertrekken naar Parijs. Een van de meest succesvolle Nederlandse komedies die leuk blijft om te kijken!

 

Bridget Jones’s Diary

Bridget verkeert in een vervroegde mid-life crisis. Ze is 32, single en nog net niet alcoholverslaafde. Ze wil verandering en wanneer kan je daar nou beter mee beginnen dan in het nieuwe jaar? Deze klassieker zit vol iconische scènes waaronder dit beschamende moment.

 

The Lucky One

Ben je meer in een huilbui? Dan staan de verhalen van Nicolas Sparks altijd voor je klaar. Kies nou een keer niet voor The Notebook, maar ga voor deze met hunk Zac Efron. De ex-marinier schrijft tijdens zijn tijd in Irak met een wildvreemde vrouw. Nu hij weer terug is wil hij haar eindelijk ontmoeten. Maar niet alles loopt zo soepeltjes als hij had gehoopt.

 

Burlesque

Met powerhouse Christina Aguilera worden jullie van je stoel geblazen! Ali wil haar dromen waarmaken en vertrekt naar LA. Het is moeilijk om door te breken, maar uiteindelijk wordt haar talent toch ontdekt in The Burlesque Lounge. Met deze film kan je lekker meeblèren!