Gillian Anderson in Sex Education op Netflix

The Crown-actrice Gillian Anderson heeft de harten van haar volgers gestolen door een oprechte onthulling in een Insta Live-sessie. Gillian weigert voortaan een bh te dragen.

Article continues after the ad

De X-files-heldin haalt al dagen de internationale headlines met een persoonlijke ontboezeming, no pun intended. Gillian deed eerder deze week een openhartige Insta-livesessie met volgers en hierin legde ze uit dat ze de bh definitief in de prullenbak heeft gemieterd.


Bye bh

"Ik draag ze gewoon niet meer, ik stop ermee. Het interesseert me niet dat mijn borsten daardoor op mijn navel hangen", aldus Gillian. "Persoonlijk vind ik het fijner om zonder bh door het leven te gaan. Nadat we maanden in quarantaine zaten en ik in een t-shirt of hemdje thuis rondliep, ben ik er nog meer van doordrongen geraakt dat dit kledingstuk voor mij verleden tijd is." En dan deze quote, die we niet gaan vertalen omdat-ie in het Engels veel lekkerder klinkt: "It's just too f**king uncomfortable".

Reacties op onthulling Gillian

Er stromen véél reacties binnen, serieus en minder serieus. Gillian maakte in ieder geval enorm veel tongen los met de onthulling. "If two time golden globe and emmy winning actress gillian anderson says no more bras, who are we to disagree", klinkt het.


Gillian op Netflix

Gillian gaat - ook los van haar strijd tegen de bh - enorm lekker. Zo oogstte ze enorm veel lof voor een van haar laatste rollen, Margaret Thatcher in The Crown. En gelukkig zien we haar binnenkort ook weer terug in die andere iconische moderne rol van d'r: Otis' moeder, sekstherapeut Jean Milburn in Sex Eduation. Lees hier meer over het derde seizoen van de Netflix-hitserie!

 
Sex Education seizoen drie is vanaf 17 september te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.