Het vervolg op de horrorhit Happy Death Day draait bíjna in de bioscoop! Check de nieuwste trailer van Happy Death Day 2U.

In Happy Death Day kwam de arme Tree Gelbman (Jessica Rothe) terecht in een bizarre tijdlus: elke dag werd ze vermoord, en ontwaakte ze dezelfde morgen. Denk aan een soort kruising tussen Scream en Groundhog Day, en je komt een heel eind! Als je de allereerste trailer van Happy Death Day 2U kijkt, krijg je even een korte recap.

Met hulp van haar vriend Carter Davis (Israel Broussard) wist Tree uiteindelijk te ontsnappen aan de eeuwigdurende marteling, maar in Happy Death Day 2U gaat het al snel weer mis! Twee jaar na de gebeurtenissen in de eerste film gedraagt de tijd zich weer bijzonder vreemd rond Tree.

Article continues after the ad

 

De nieuwe moordenaar heeft het echter niet alleen maar op Tree voorzien. Haar vrienden Carter, Samar (Suraj Sharma) en Dre (Sarah Yarkin) zijn nu óók doelwit, wat de situatie nog een stuk ingewikkelder maakt.

Happy Death Day 2U

Happy Death Day was in 2017 onverwacht een groot succes. Met een klein budget werd de grappige, slimme slasherfilm een echte hit. Het vervolg werd natuurlijk al snel aangekondigd, en volgende maand is het zo ver.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year 2 U. #HDD2U

Een bericht gedeeld door Happy Death Day 2U (@happydeathdaymovie) op

 

Volgens regisseur Christopher Landon is Happy Death 2U méér dan een standaard-sequel, die z’n voorganger gemakzuchtig kopieert. Waarschijnlijk ontdekken we waarom Tree telkens in een ‘tijdlooping’ terechtkomt, worden vragen uit de eerste film beantwoord, én krijgt de eerste film een nieuwe lading door het vervolg.

Klinkt indrukwekkend: áls het allemaal lukt! Happy Death Day 2U draait vanaf 14 februari in de bioscoop.