Veronica Inside

AD-columniste Angela de Jong heeft vernomen dat Johan Derksen en René van der Gijp een nieuwe Veronica Inside-presentator willen nu ze helemaal klaar zijn met Wilfred Genee (die er zélf ook klaar mee is). Wie dan? Nou, dat kan Angela ons vertellen.

Article continues after the ad

Ze zat gisteren bij talkshow Op1 om te praten over de toekomst van Veronica Inside. Die staat op losse schroeven nu Genee in de clinch ligt met Gijp en Derksen na die veelbesproken racisme-thema-uitzending van afgelopen maandag. Angela heeft van één bron ('die dichtbij het vuur zit') gehoord dat de heren Genee mogelijk willen 'inruilen'....

Vervanger

"Ik heb vandaag de naam Wytse van der Goot (voetbalverslaggever bij FOX en Veronica, red.) horen rondzingen", onthult Angela. "Gijp en Derksen zouden die zelf graag willen, dat heb ik gehoord. Maar ik bedoel: het is één bron, ik kan er mijn hand niet voor in het vuur steken." Wie de bron is? Dat gaat Angela uiteraard niet prijsgeven. En, dit zal je niet verrassen: vooralsnog heeft niemand van het VI-kamp gereageerd op Angela's uitspraken.

 

Toekomst VI

Aankomende maandag zouden de heren eigenlijk hun VI-seizoen afsluiten, maar vanwege de totaal uit de hand gelopen sfeer, heeft Talpa die uitzending maar geschrapt. Of Gijp, Derksen en Genee na de zomer weer de draad oppakken, lijkt onwaarschijnlijk, maar dit trio heeft eerder al de nodige ruzies overleefd dus zeg nooit nooit!