Dwayne Johnson and Daniel Craig

Tijd om de vodka martini, shaken not stirred te mixen met wat eiwitpoeder en protein shakes: Dwayne Johnson wil dolgraag de nieuwe James Bond worden. 

Steenkoud

Dat zegt hij in een interview met Esquire. The Rock heeft deze bizar brede droom te danken aan zijn opa, die zelf ook wat acteer-ervaring heeft. “Mijn opa was een Bond-schurk in You Only Live Twice met Sean Connery.” Nu is het tijd voor de kingsize-acteur om er een gespierd stapje bovenop te doen. “Ik wil in zijn voetstappen treden en de nieuwe Bond worden.” Uh, geen (kolossale) schurk? “Ik wil geen schurk worden. You gotta be Bond.” 

Dwaymes Bondson

Het zal ongetwijfeld even zoeken worden voor een geschikte kleermaker, maar dat zal oud-worstelaar The Rock zelf ook al hebben gemerkt. Hij wilde namelijk ooit echt spion worden, maar niet voor MI6. “Tijdens college wilde ik een CIA-Agent worden. Mijn criminologie-docent adviseerde mij om rechten te gaan studeren. Toen kwam ik erachter dat dit niet ging gebeuren. Mijn studiegewoonten waren kort gezegd verschrikkelijk.” 

Article continues after the ad

007

Wij denken overigens dat de nieuwe James Bond tussen een van deze 10 acteurs verstopt zit. We weten nog steeds niet wie de opvolger van Daniel Craig wordt, maar gelukkig geeft de gepensioneerde James Bond een aantal tips voor de nieuwe 007. Onze tip voor Dwayne Johnson is om te werken aan het Britse accent...aangezien James Bond voor MI6 werkt...juist. Ach hij zal vast met gemak de beste James Bond-schurken ooit bond en blauw kunnen slaan.

Daniel Craigs laatste Bond-film No Time To Die draait nog steeds in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.