Giel Beelen

Een tijdje terug beweerde Patty Brard in Shownieuws dat de inmiddels gestrande relatie van Giel Beelen en Malou, die elkaar leerden kennen tijdens First Dates VIPS, hartstikke nep was. Giel reageert nu voor het eerst op die boude stelling.

Article continues after the ad

Patty claimde dat de liefde tussen Giel en Malou een soort pr-stunt was rondom First Dates VIPS. Ze sprak zelfs van 'een contractje van zes maanden' waarin de twee even moesten doen alsof ze een relatie hadden. Allemaal niet waar, slaat Giel nu terug.

Belediging

Hij vond dat Patty's bizarre claim iets te ver ging. "Ik heb nog wel met Patty geappt, want ik vond wat ze zei een belediging voor onze relatie", reageert Giel in RTL Boulevard. "Natuurlijk hadden we wat. Come on, je bent toch niet maandenlang samen met iemand en dan is het niks?"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

& @maloubrantjes

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels) op


Over en uit

Giel legt uit dat er simpelweg geen liefde meer in het vat zat. "Ik had zoiets van: ik kan het maanden laten voortkabbelen, maar dat is voor niemand goed. We zijn ook nog super cool met elkaar." Voordat de radio-dj weer in een nieuwe relatie stapt, wil hij aan zichzelf werken. "Eerst die zelfliefde eens goed ontwikkelen. Ik weet dat er mensen zijn die denken: ja jongen, jij trekt je af op jezelf. Misschien heb ik dat uitgestraald of zo, maar het is echt het tegendeel."