Giel Beelen, First Dates, verliefd

De geruchten blijken waar: Giel Beelen heeft een relatie met Malou (29), de kandidate met wie hij op date ging tijdens de show First Dates. Hij mag, nu de uitzending op tv is geweest, het nieuws eindelijk van de daken schreeuwen.

Article continues after the ad

"Onze First Date. En zeker niet de laatste. #HappyValentinesDay", schrijft Giel Beelen bij een foto op Instagram. Op zijn Stories is te zien hoe Malou en hij de aflevering met hun date bekijken. "Verder totaal niet ongemakkelijk om samen je first date terug te kijken natuurlijk", grapt de radio-dj.

Lieve reacties

Giel Beelen en Malou kunnen rekenen op vele lieve reacties. Zo reageren o.a. Nicolette van Dam, Shelly Sterk, Jeroen Latijnhouwers en Mark Labrand allemaal positif onder de foto op Instagram. Maik de Boer, die zelf ook deelnam aan de Valentijns Special van First Dates reageert: "Het is je/jullie gegund".

 

Minder succesvol

Helaas hadden de andere bekende deelnemers - Maik de Boer, Sipke Jan Bousema, Yvonne Coldeweijer en Mariska van Kolck - minder succes in de liefde. Zo voelde Maik de Boer de fysieke klik niet en zei Sipkes intuïtie dat hij 'nee' moest zeggen. Mariska van Kolck en Yvonne Coldeweijer zagen nog wel een vervolg zitten met hun date, maar aan het einde van de uitzending bleek ook dat helaas niet geslaagd. Bekijk hier de uitzending terug.