Regisseur Lethal Weapon werkt aan nieuw vervolg

‘I’m too old for this shit’, verzucht rechercheur Murthaugh al dertig jaar. Toch hebben Mel Gibson en Danny Glover opnieuw toegezegd om te spelen in een nieuwe Lethal Weapon-film!

Article continues after the ad

Richard Donner onthulde onlangs dat er een vijfde Lethal Weapon-film in de maak is. Donner, die tot nu toe alle films in de actiereeks regisseerde, vertelde dat hij een nieuw verhaal heeft geschreven met de scenarist van Lethal Weapon 4. Ook niet onbelangrijk: Mel Gibson en Danny Glover hebben volgens de regisseur al toegezegd om opnieuw de rollen van Riggs en Murtaugh te spelen!

Bekvechten

“Als we alle neuzen dezelfde kant op kunnen krijgen, dan gaan we het maken. We moeten het alleen nog rond zien te krijgen met de studio. Als dat niet lukt, hebben we het in ieder geval geprobeerd. Maar er is een goede… een grote kans dat de film wordt gemaakt”, vertelde Donner in een Star Trek-podcast. Het is dus nog even de vraag of het project echt van de grond komt, maar de drie belangrijkste spelers zijn in ieder geval aan boord. Mocht Lethal Weapon 5 gemaakt worden, dan kruipen Gibson en Glover na twintig jaar opnieuw in de huid van het bekvechtende politieduo!